Siirry sisältöön

mScales Punnituspalvelu käyttöön

21.4.2021

Rälssin maan- ja lumenvastaanottoalueen sekä Hakapellon ja Vanhatien lumenvastaanottoalueiden vanha lommijärjestelmä poistuu käytöstä 1.5.2021.

Lommien tilalle tulee mScales Punnituspalvelu, jonka käyttöä varten kuljettaja tarvitsee älypuhelimen/tabletin. Uudessa järjestelmässä kuljettaja saa punnituskoodin tekstiviestinä puhelimeensa. Punnitusliput tulevat mScalesin kautta sähköisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Katso mScales Ohje tilaajalle.

Katso mScales Ohje kuljettajalle.

Siirtymävaiheessa viikolla 18 Rälssissä tehdään vaakasillan vaihto, jolloin vaaka ei ole käytössä ja kuormat kirjataan käsin. Kuormien vastaanotto on tällöin (3.5.-7.5.2021) poikkeuksellisesti avoinna ma-pe klo 7.00-16.00.

Lisätietoja numerosta 050 559 4174 tai palvelut@salpamaa.fi

Ajan­kohtaista arkisto