Siirry sisältöön

Haemme joukkoomme käsittelyinsinööriä

16.2.2022

Haemme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja vastuuntuntoista

KÄSITTELYINSINÖÖRIÄ

KUJALAN KÄSITTELYKESKUKSEEN LAHTEEN

Vastaat pilaantuneiden maiden, betoni-, tiili- ja asfalttijätteiden käsittelystä ja hyödyntämisestä yhdessä käsittelypäällikön kanssa. Osallistut myös yhtiön ympäristörakentamisen projekteihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa.

Työssä katsotaan eduksi infrarakentamisen tai ympäristöalan tekninen koulutus ja kokemus. Voit olla kokeneempi konkari tai työuraasi aloitteleva kiertotaloudesta kiinnostunut teknisen koulutuksen saanut asiantuntija.

Työssä vaaditaan tarkkuutta, hyvää paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä infrarakentamisen kiertotalousasiantuntijaksi.

Salpamaa Oy huolehtii hyvin työntekijöistään ja tarjoaa kattavat henkilöstöedut, rennon tiimimäisen työyhteisön ja kiinnostavan työn kiertotalouden parissa.

Laita hakemuksesi ja CV rohkeasti osoitteeseen antti.leiskallio@salpamaa.fi 7.3.2022 mennessä. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Antti Leiskallio, puh. 050 324 7427.

Ajan­kohtaista arkisto