Siirry sisältöön

Uudistunut jätelaki velvoittaa siirtymään sähköisen siirtoasiakirjan käyttöön 1.9.2022 alkaen

18.8.2022

Uudistunut jätelaki velvoittaa siirtymään sähköisen siirtoasiakirjan käyttöön 1.9.2022 alkaen.

Salpamaa Oy tarjoaa asiakkailleen sähköisen siirtoasiakirjan käytön mScales-punnitusjärjestelmässä. Siirtoasiakirjat lähtevät järjestelmästä automaattisesti myös viranomaisen sähköiseen siirtoasiakirjarekisteriin.

Siirtoasiakirjakoodin luontia varten tarvitsemme ennakkotiedon kuormasta (ainakin laskutusosoitteen ja tuotetiedon, eli mitä jätettä siirtoasiakirjalla on tarkoitus kuljettaa). Siirtoasiakirjakoodi lähetetään mScales-punnitusjärjestelmästä tekstiviestillä puhelimeen, tai sähköpostilla. Siirtoasiakirja tarvitaan esim. pilaantuneen maan kuormista ja betonijätteistä. Puhtaan ylijäämämaan kuormista ei tarvita siirtokirjaa.

Lisätietoja numerosta 050 559 4174 tai palvelut@salpamaa.fi.

Asiakastiedote sähköinen siirtoasiakirja

Ajan­kohtaista arkisto